Aralarında FIFA kokartlı eski hakem de var! 1 milyar dolarlık vurgun

Kurdukları hayali kripto borsasıyla 1 milyar dolarlık saadet zinciri kurdular, binlerce kişiyi mağdur ettiler… FIFA kokartlı eski hakem Bülent Demirlek’in de aralarında olduğu şüphelilerden 47’si tutuklandı. Peki yatırımcıları hangi vaatlerle, nasıl ikna ediyorlardı? İşte o toplantıların görüntülerine Kanal D haber ulaştı…

Kalabalık toplantılarda, sordukları bu sorularla yatırımcıları ikna etmeye çalıştılar. görüntülerdeki ise, zengin olma vaadiyle ikna çabası veren FIFA kokartlı eski hakem Bülent Demirlek…

“FIFA’DA GÖREV YAPAN BİR FUTBOL HAKEMİYİM”

Görüntülerde eski hakem Demirlek’in ‘Beni daha çok yaktın hocam bizi. Vermedin penaltımızı. Sarı kart hocam, kırmızı kart hocam diyerek FİFA’da görev yapan bir futbol hakemiyim. Bugün toplantıya sizin için hazırladım.’ ifadelerini kullandığı görüldü.

Demirlek, paylaştığı linkle yatırımcıları toplantılara davet ediyordu. Yatırımcılar böylece hem hakem Bülent Demirlek’in sistemin nasıl çalıştığını anlattığı canlı zoom toplantılarına giriyor hem de otellerde yapılan toplantılara katılıyordu.

“Streakk” adını verdikleri yeni projelerini de Ankara’da yaptıkları işte bu seminerde tanıttılar. Mağdurlar, o toplantılarda “zarar etme olasılığımızın olmadığı söyleniyordu” diyor.

Suç örgütü, Türkiye’nin yanı sıra bir çok ülkede de faaliyet yürüttü, hatta tanıtım amacıyla turlar düzenlendi. Bu sırada da toplanan paraların yurt dışına aktarıldığı iddia ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir