İnsan olan utanır bunları yazmaya

Umuda Koşanlar Derneği Kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlendi.

Hayatını muhtaç insanlara yardıma adamış bir kadının en mutlu gününde Merve Songur adlı sosyal medya kullanıcısının yazdıklarına bakar mısınız? “Gamze Özçelik ne kadar değişmiş maşallah nurlanmış! Nokia 6600 cep telefonum vardı açar Gamze Özçelik filmlerini izlerdik!”

Paylaşımında Özçelik’in başörtülü bir fotoğrafını kullanıp her cümlesinin sonuna gülen insan emojileri yerleştiren kişiye birçok insan tepki gösterdi.

Onlardan biri de Haluk Levent’ti. Şarkıcı, “Eski erkek arkadaşı tarafından istismar edilen bir kadın için bunları yazmak kadın onuruna ve inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Hadi silelim bu paylaşımı” diye yazdı.

Yaptığı paylaşımlardan başörtülü kadınları ve Arapları sevmediği anlaşılan kişi ertesi gün, gözaltına alındığını duyurdu.

Gamze Özçelik hakkındaki paylaşım yüzünden gözaltına alınan, ardından serbest bırakılan ‘klavye kahramanı’ bu kez, “Dünkü yaptığım saçma paylaşım için herkesten özür diliyorum. Ben konunun ne olduğunu bile bilmiyorum” diye yazdı.

Tipik bir ‘klavye kabadayısı’ savunması, kuyruklu yalan!

İnsanların yüzlerine karşı söylemeye cesaret edemeyecekleri sözleri sosyal medyada rahatlıkla yazan bu ucuz kahramanlar, polis kapıyı çalınca anında safı, cahili oynar!

O yüzden Özçelik hakkında o paylaşımı yapan bir kadının, “Konunun ne olduğunu bile bilmiyorum” diye yalan konuşması şaşırtmadı beni…

Donald Trump’ın Taylor Swift aşkı!

ABD eski başkanı ve 5 Kasım 2024’te yapılacak seçimde Joe Biden’ın tek rakibi olan Donald Trump, bir süredir miting meydanlarından çok mahkeme salonlarında vakit geçiriyor.

Hakkında açılmış birçok dava olan Trump, onca yoğun gündemine rağmen, ABD seçimlerini etkileyecek potansiyele sahip şarkıcı Taylor Swift’e laf atmayı da ihmal etmedi.

Trump, şarkıcı için, “Taylor Swift çok güzel, aşırı güzel, ama liberal işte” dedi.

Trump’ın şarkıcı için bu sözleri söylemesi, kurnaz bir siyasetçi olduğunun da göstergesi.

Taylor Swift’in Cumhuriyetçi Trump’a oy vermeyeceği belli, ama ön seçimde hayranlarına sandığa gidip oy vermelerini tavsiye etti. Swift henüz iki adaydan hangisini destekleyeceğini açıklamadığından olsa gerek umudunu kesmeyen Trump, şarkıcıyı kızdıracak bir laf etmedi.

‘Cinnah’ta ofis’ yalan oldu!

İyi Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı sürpriz görüşmeden sonra TBMM’ye yakın Cinnah Caddesi’nde ofis mi tuttu? Bazı ünlü gazeteciler bunu sosyal medyadan duyurdu, o apartmanın önünden canlı yayın yapan haber kanalları izleyicilerine Akşener’in parti genel başkanlığını bıraktığını, ama siyaseti bırakmadığı anlattı.

Günün sonunda ne oldu?

Akşener, “Türkiye’nin herhangi bir yerinde, herhangi bir amaçla ofis açmadım” açıklaması yaptı ve yalan haberi yapanlara gazetecilik meslek ilkelerini hatırlattı.

GÜNÜN SÖZÜ: “İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur.” (Ahmet Ümit)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir