Ses bombalı Saldırının Şüphelileri Yakalandı 7 Kişi Gözaltında!

Olay, Cumartesi akşamı saat 21.00’de İstanbul Küçükçekmece’deki bir iş yerinde meydana geldi. Motosikletle olay yerine gelen 2 şüpheli, iş yerine el yapımı patlayıcı atarak kaçtı. Patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Patlamanın ardından polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturma kapsamında, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önce, olayda kullanılan motosikletin plakasını tespit etti. Ardından plakadan sürücü M.C.D.’ye ulaşan ekipler, ses bombasını atan şüphelinin E.Ş. olduğunu belirledi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerle ilgili çalışmalarını derinleştiren polis ekipleri, olaya yardım ettiği belirlenen 5 kişiye daha ulaştı. Düzenlenen operasyonla, Küçükçekmece ve Çekmeköy’de çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı; 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda saldırıda kullanılan motosiklet ve kask, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 2 şarjör, 18 fişek ele geçirildi. Şüphelilerin, iş yeri sahibinden alacaklı olduğu, bu nedenle saldırıyı düzenlediklerini söyledikleri öğrenildi.

​​​​​​​

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir