Moto G85 5G, Geekbench’te görüldü

Motorola’nın yeni orta sınıf G serisi akıllı telefonu Moto G85 5G, bir benchmark sitesinde görüldü ve bu da cihazın yakında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Lenovo’ya ait olan akıllı telefon üreticisi, Eylül 2023’te Moto G84 5G‘yi piyasaya sürmüştü ve halefi olacak Moto G85 5G, Qualcomm’un 4nm teknolojisiyle üretilmiş bir Snapdragon çip ile gelebilir. Listeye göre, Moto G85 5G, kutudan Android 14 ile çıkacak. Önceden bir perakende sitesinde görülen cihaz, meraklılara fiyatlandırma konusunda bazı ipuçları vermişti.

MySmartPrice aracılığıyla Geekbench’te ortaya çıkan liste, Moto G85 5G‘nin selefi Moto G84 5G‘nin halefi olarak geleceğini ortaya koyuyor. Liste, cihazın iki performans çekirdeği 2.30GHz hızında ve altı verimlilik çekirdeği 2.02GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciyle donatılacağını gösteriyor.

Moto G85 5G, Geekbench’te görüldü

Moto G85 işlemcisi “malmo” kod adıyla geçiyor ve bu ad, ABD’li çip üreticisinden bilinen hiçbir modelle örtüşmüyor. Cihazın, Qualcomm tarafından henüz duyurulmamış olan Snapdragon 4 Gen 3 ile donatılacağı tahmin ediliyor.

Geekbench listesine göre Moto G85 5G, tek çekirdek testinde 939 puan ve çok çekirdek testinde 2.092 puan aldı. Bu puanlar, selefi olan Snapdragon 4 Gen 3 çipli cihazın son benchmark sonuçlarından biraz daha yüksek.

Motorola‘nın yeni G serisi akıllı telefonu, Geekbench listesine göre Android 14 ile çalışacak ve 8GB RAM ile gelecek. Ancak, yakın zamanda yayımlanan bir rapor, cihazın 12GB bellek ile gelecek başka bir varyantının da olduğunu ve bu varyantın Avrupa’da bir perakendeci sitesinde 300 EUR (yaklaşık 27.100 Rs) fiyatla listelendiğini belirtiyor. Moto G85 5G hakkında önümüzdeki haftalarda veya aylarda daha fazla bilgi duymayı bekleyebiliriz. Şirket, Moto G84 5G‘nin halefini piyasaya sürme planlarını henüz açıklamış değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir